Entirely bonkers



Cesta k tomuto blogu bola dlhá a komplikovaná. A to nehovorím len o tom, ako dlho sme sa dohadovali na názve.
Predtým, ako sme sa ocitli tu a ako som začala písať tento článok sme takto fungovali na doméne blog.cz približne 5-6 rokov. Blogy sme síce nestriedali ako ponožky no nemali sme len jeden. Chvíľku sme dokonca fungovali aj každá sama, no nakoniec sme zase skončili spolu. Ukázalo sa, že sme to možno nerobili len preto, aby sme svoje "múdrosti" šírili medzi ľudí, ktorých to v podstate ani nezaujíma (Nežartujem. Za celú našu históriu sme mali asi tak 15 stabilných čitateľov v rôznych časových obdobiach, z ktorých nás takmer všetci nakoniec prestali navštevovať alebo nadobro skončili s blogovaním), ale aj aj preto, lebo nás blog spájal a držal spolu. A tak sme sa tu ocitli zase.

Máme toho veľa spoločného, no zároveň sme neskutočne odlišné. Ehmm. To je jeden z dôvodov, prečo sme včera niekoľko hodín riešili len ako sa bude tento blog volať. Obe sa budeme na tomto blogu venovať iným témam.

Ja primárne recenziám na seriály, anime a mangu. Okrem toho kpopu, jpopu a všeobecne ázijskej hudbe. Občas sa Vám budem snažiť trochu priblížiť svoje štúdium kórejčiny alebo sa len tak posťažovať ohľadne svojho mizerného a neskutočne nudného života. No veď to poznáte...
Kolegyňa sa bude zase sústrediť na písanie recenzií na knihy, bude pridávať jej umelecké fotky... Poprípade nejaké články ohľadne hudby alebo jej života.

Rozhodne nás poteší akýkoľvek Váš komentár alebo pekné slovo. Pokojne aj rada do budúcnosti alebo nejaká konštruktívna kritika.

Komentáre

Obľúbené príspevky